У десяти чернівецьких садочках тривають роботи в рамках проекту з енергоефективності

10.08.2019 07:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На сесії Чернівецької міської ради 8 серпня 2019 року заступник міського голови Володимир Середюк прозвітував  про реалізацію проекту «Енергоефективність у будівлях бюджетної сфери в м.Чернівцях».

Зокрема він зазначив, що на сьогодні роботи проводяться в 10 дошкільних навчальних закладах та трьох школах.

В ДНЗ №18 утеплено фасадів з фарбуванням – 80 %; замінено дерев’яні вікна на 22 пластикові з енергоефективними  склопакетами (100%); замінено 6 вхідних дверей; облаштовано внутрішні відкоси; демонтовано стару систему опалення та розпочато її монтаж. На цей час продовжуються роботи по утепленню фасадів та цоколю, заміна системи опалення. Договірна ціна об’єкту  4 213 тис. грн.  

В дошкільному навчальному закладі №20 замінено дерев’яні вікна та двері на металопластикові, утеплено фасадів з фарбуванням на 70 %, демонтовано стару систему опалення та розпочато її монтаж, змонтовано рекупераційні установки 100 % (37 шт.), змонтована система вентиляції на харчоблоці, облаштоване металопрофільним листом піддашшя будівлі (60%)  Договірна ціна об’єкту 3475 тис.грн.            

В дитячому садку № 10 вже утеплено фасади з опорядженням на 50 %, на сто відсотків замінено вікна та двері на енергоєфективні, демонтовано систему опалення та завезено на об’єкт труби, радіатори та фітинги для монтажу системи опалення, розпочато часткову реконструкцію  покрівлі будівлі, облаштовано внутрішні відкоси, розпочато роботи по облаштуванню вентиляційних систем   Договірна ціна об’єкту 5 787 тис. грн.          

В ДНЗ № 52 на 1 серпня 2019 року виконано робіт на загальну суму  5259 тис. грн. (договірна ціна 7701 тис. грн). Зокрема, утеплено 100% фасадів будівлі з опорядження шпаклівкою «короїд», утеплено 100% горищного перекриття будівлі з влаштуванням ходових дощок, замінено 100% дерев’яних вікон на металопластикові з енергоефективними склопакетами та підвіконними дошками – 267 м. кв.,замінено вхідні двері – 34 м.кв.,змонтовано, налагоджено та запущено в роботу  індивідуальний тепловий пункт (ІТП) та систему опалення будівлі, змонтовано систему  витяжної та припливної вентиляції в харчоблоці, змонтовано рекупераційні установки  «Прана» в приміщеннях будівлі, облаштовано внутрішні віконні відкоси, виконані роботи з утеплення мінераловатними плитами горищного перекриття, виконані роботи по заміні водостічної системи даху будівлі, утеплено цоколь будівлі з опорядженням                      

В дитячому навчальному закладі № 8 виконано робіт загальну суму 2795 тис. грн. Зокрема, утеплено 100%  фасади будівлі з опорядження шпаклівкою «короїд» та фарбуванням, утеплено 100% горищного перекриття будівлі , замінено 100% дерев’яних вікон на металопластикові з енергоефективними склопакетами та підвіконними дошками – 111 м.кв.,змонтовано налагоджено та запущено в роботу  індивідуальний тепловий пункт (ІТП) та систему опалення будівлі, змонтовано систему  витяжної та припливної вентиляції в харчоблоці, змонтовано настінні вентустановки з рекуперацією тепла в приміщеннях будівлі – 6 шт., утеплено цоколь будівлі без опорядження, влаштовано водостічну систему будівлі. Договірна ціна об’єкту – 4984 тис. грн.  

По дитячому садку №26 виконано робіт на загальну суму 1594 тис. грн. Утеплено та пофарбовано фасади будівлі з шпаклівкою «Короїд», утеплено цоколь будівлі та поклеєно плитку облицювальну на цоколі, утеплено горище будівлі, влаштовано водостічну систему на будівлі, замінено 100% дерев’яних вікон на металопластикові з енергоефективними склопакетами та підвіконними дошками , замінено дерев’яні двері на метало пластикові, змонтовано систему опалення, утеплено підлогу першого поверху будівлі з заміною підлогового покриття – 289 м. кв. Договірна ціна об’єкту – 4374 тис. грн. Ремонтні роботи в ДНЗ № 17 виконує підрядна організація ТОВ «Навітехсервіс». 

Розпочато роботи з утеплення  фасадів будівлі. Замінено 100% дерев’яних вікон на металопластикові з енергоефективними склопакетами та підвіконними дошками, замінено дерев’яні двері на метало пластикові, виконується обладнання внутрішніх відкосів. Вартість виконання робіт –  6 657 тис. грн.   

Капітальний ремонт ДНЗ № 2 виконує підрядна організація ТОВ «Будторгінвест». Утеплено  25% фасадів будівлі з шпаклівкою «Короїд» та фарбуванням, влаштовано водостічну систему на будівлі 25%, замінено 25% дерев’яних вікон на металопластикові з енергоефективними склопакетами, виконано 25% реконструкції системи опалення з частковою заміною радіаторів. Загальна вартість виконання всіх робіт –  9 998 тис. грн. Роботи в дитячому навчальному  закладі № 27 виконує підрядна організація ТОВ «Будторгінвест».

На 1 серпня утеплено  20% фасадів будівлі з шпаклівкою «Короїд» та фарбуванням, влаштовано 10% водостічної системи на будівлі, замінено 4 шт. дерев’яних вікон на металопластикові з енергоефективними склопакетами та завезено 27 шт. на об’єкт, виконано 25% реконструкції системи опалення з частковою заміною радіаторів. Загальна вартість виконання робіт –  9 211 тис. грн.

Капітальний ремонт ДНЗ № 23, та міської поліклініки №1 виконуватиме підрядна організація ТОВ «Енергосервісна компанія «Адамсон». Загальна вартість виконання робіт –  5 731 тис. грн. В ДНЗ №23 вже утеплено  100% фасадів будівлі  та фарбуванням, розпочато виконання  реконструкції системи опалення з частковою заміною радіаторів та влаштуванням ІТП, утеплено цоколь будівлі.         

Розпочаті роботи на вищеназваних об’єктах будуть продовжені. Ремонт в поліклініці №1 має розпочатись найближчим часом. Роботи ще не розпочаті  в ДНЗ № 15, для їх виконання необхідно тимчасове закриття садочка.

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews