Триває підготовка до агропромислової виставки-ярмарку «Буковинська осінь - 2019»

17.08.2019 19:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

16 серпня 2019 року під головуванням в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Богдана Бойчука відбулося засідання Оргкомітету з підготовки та проведення обласної агропромислової виставки-ярмарку «Буковинська осінь - 2019», яка запланована на 29 вересня поточного року в КСК «Буковинська Троя» с. Реваківці Кіцманського району.

На засіданні затверджений план проведення заходу, також обговорено план розміщення експозицій сільськогосподарської та промислової продукції, план проведення розважальних, спортивних та культурно-масових заходів, забезпечення правоохоронними органами безпеки під час проведення виставки-ярмарку.

В обласній агропромисловій виставці-ярмарці візьмуть участь сільськогосподарські, харчові та переробні підприємства як нашої області, так і сусідніх областей. Крім цього, планується до представлення експозиції кожного району.

За матеріалами ЧОДА

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews