До уваги отримувачів субсидій з Буковини!

18.08.2019 19:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У разі відключення від централізованого опалення (теплопостачання), а також відсутності індивідуального газопостачання, громадяни, які  для обігріву приміщень використовують побутові електроприлади можуть звернутися за житловою субсидією на опалювальний період.   

У даному випадку субсидія призначається на соціальні нормативи з постачання та розподілу електричної енергії для індивідуального опалення.

Звертаємо Вашу увагу, що розрахунки здійснюються на підставі акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства та акта обстеження стану зовнішньо- і внутрішньобудинкових електромереж щодо їх відповідності вимогам нормативно-правових актів, що проведені організаціями, які здійснюють обслуговування таких мереж.

За детальнішою інформацією можна звернутися безпосередньо до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації або до Департаменту соціального захисту населення телефоном: (0372) 4-55-37.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews