У Чернівцях підприємець завдяки злочинній схемі завіз до дитячих садочків неякісну молочну продукцію

20.08.2019 07:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За спробу труїти вихованців садочків, підприємець може сісти за ґрати на 5 років.

Правохоронці викрили злочинну схему присвоєння держкоштів при закупівлі молочних продуктів до навчальних закладів.

Відомо, що керівник комерційної структури збагачувався на постачанні неякісних продуктів харчування для дітей, які потрапляли до дитячих закладів нашого міста. Зокрема, він здійснював закупівлю молочної продукції, що не відповідає державним стандартам України, однак документально відображав як продукцію вищої якості, за що отримував з місцевого бюджету грошові кошти.
 
 
Внаслідок злочинних дій посадовця бюджету міста було завдано збитків у сумі понад 1,5 мільйони гривень.
 
 
16 серпня слідчі обласної поліції за процесуальним керівництвом прокуратури області повідомили про підозру директору товариства за ч.2 ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України.
 
 
У разі доведення вини підозрюваному може загрожувати позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від ста до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews