Чернівецькі рятувальники провели колегу на заслужений відпочинок (Фото)

20.08.2019 08:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

16 серпня працівники 1 державного пожежно-рятувального загону міста Чернівці провели на заслужений відпочинок командира відділення-водія караулу 2 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці старшого прапорщика служби цивільного захисту Василя Тупичку.

Василь Іванович проходив службу в органах внутрішніх справ, МНС та ДСНС України з грудня 1999 року. Любов до обраної справи та високий професіоналізм сприяли його призначенню в грудні 2005 року на  посаду командира відділення-водія СДПЧ-1 по охороні Шевченківського району міста Чернівці.

З 2006 року і до сьогодні Василь Тупичка проходив службу в 2 державній пожежно-рятувальній частині обласного центру. Він неодноразово брав участь у гасінні складних та резонансних пожеж на території міста Чернівці. За період своєї служби він виховав не одне покоління професійних водіїв, які і сьогодні продовжують сумлінно нести службу та виконувати завдання з ліквідації наслідків надзвичайних подій та пожеж. Як свідомий громадянин, Василь Іванович не залишався осторонь подій, які відбуваються в нашій країні, й у період з липня по вересень 2015 року виконував завдання у зоні проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей у складі зведеного загону ДСНС України, він учасник бойових дій.

Сьогодні під час шикування в урочистій атмосфері колеги привітали рятувальника. За зразкову особисту дисципліну, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у зміцнення матеріально-технічної бази підрозділу, високий професіоналізм і мужність, проявлені під час гасіння пожеж та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, Василя Івановича нагородили відзнакою Всеукраїнського громадського об’єднання «Спілка ветеранів та працівників силових структур України «Звитяга» – «За службу державі» та подякою начальника 1 державного пожежно-рятувального загону.  

Оплесками Василя Тупичку вітав увесь особовий склад 2 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці.

На завершення працівники Служби порятунку підтримали давню традицію виходу рятувальників на пенсію і запросили Василя Івановича виїхати на пожежному автомобілі із гаража частини, після чого облили його водою з пожежних стволів.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews