У Чернівцях проходитиме благодійний проект Music Camp International «Музика Єднання»

28.08.2019 20:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З 28 жовтня до 2 листопада в Чернівцях проходитиме благодійний проект Music Camp International «Музика Єднання», для дітей з національних громад, а також для дітей: сиріт, інвалідів, багатодітних сімей, учасників АТО, переселенців, інших незахищених верств населення та усіх бажаючих.  

Місія музичного табору: розвинути філантропію у локальних громадах через співпрацю та поєднання зусиль місцевої влади, громади, ЗМІ та бізнесу. Також розвинути здатність позитивного та швидкого навчання, відповідальність, лідерські навички, толерантність та дисципліну.

Табір для дітей та підлітків 11-16 років з Чернівців та області. Буде проходити 5 днів, протягом цього часу 200 дітей будуть навчатися грати на різних музичних інструментах та співати в хорі під керівництвом посла миру в Україні Констанції Фортунато (США) та групи українських викладачів. В останній день учасники виступлять на великій сцені у гала-концерті з симфонічним оркестром.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews