На Буковині невідомі побили чоловіка та пограбували (відео)

31.08.2019 18:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Нападниками були жінка та чоловік.

31 серпня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від голови Василівської сільської ради, що раніше судимий чоловік з невідомою жінкою нанесли тілесні ушкодження 50-річному місцевому жителю.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Заставнівського відділення поліції. Правоохоронці опитали потерпілого та встановили, що ввечері малознайомі особи нанесли заявникові тілесні ушкодження та заволоділи бензопилою і особистими речами.

Працівники поліції упродовж години встановили місцезнаходження зловмисників. Ними виявилися жителі сусідньої області: 35-річний чоловік та 33-річна жінка. 

Потерпілого доставлено до Заставнівської центральної лікарні з тілесними ушкодженнями.
За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Працівники поліції затримали одного із порушників в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Злочинця поміщено до ізолятора тимчасового тримання.Наразі проводяться слідчі дії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews