З 2 вересня громадський транспорт Чернівців працюватиме у посиленому режимі

02.09.2019 09:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Таке завдання перед перевізниками поставив міський голова.

З 2 вересня громадський транспорт у Чернівцях працюватиме у посиленому режимі Забезпечити роботу громадського транспорту 2 вересня у посиленому режимі та привести усі тролейбуси та автобуси у належний санітарний стан, – таке завдання поставив міський голова Олексій Каспрук перед перевізниками та працівниками відділу транспорту ДЖКГ, ідеться на сайті Чернівецької міської ради.

Міський голова нагадав,  що перевізники  повинні забезпечити планову кількість транспортних засобів на маршрутах  і в умовах ремонту основних магістральних доріг, коли ускладнено  дорожній рух, максимально забезпечити дотримання  графіків руху. 

Поставлено також  завдання зробити генеральне прибирання тролейбусів та  автобусів перед випуском їх 2 вересня на маршрут. Директора департаменту ЖКГ  Володимира Бешлея зобов’язано забезпечити з 2 вересня відновлення руху тролейбусів на  маршрутах №2 та №4 від Гравітону та Кемпінгу до університету, а також збільшити кількість  автобусів на окремих автобусних маршрутах, які курсують з Гравітону та там, де збільшується навантаження із початком навчального року. 

Рух на ділянці вулиці Руської, де ведуться ремонтні роботи, з 2 вересня буде відкрито тільки для громадського транспорту. Власників приватних авто просять врахувати цю обставину, користуватися схемою об’їзду  і не перешкоджати ремонтним роботам.

Також наголосили про необхідність забезпечити  належну кількості  автобусів на маршрутах сполучення Садгори, Роші та Калічанки з центром міста. Чернівецьке тролейбусне управління зобов’язали 2 вересня випустити на маршрути максимальну кількість тролейбусів, особливо у години пікового навантаження, - пише acc.cv.ua.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews