Поліцейські Буковини долучилися до проведення свята Першого дзвоника (Фото)

02.09.2019 23:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Сьогодні, 2 вересня, поліцейські Чернівецької області забезпечили безпеку і правопорядок під час урочистих заходів, присвячених початку навчального року.

Зокрема, правоохоронці здійснили супроводження до навчальних закладів дітей, що виховуються у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Під час інструктажу поліцейських націлено на сумлінне виконання обов’язків щодо обстеження закріплених територій з метою виявлення сторонніх предметів та попередження конфліктних ситуацій.

Крім цього, поліцейські провели зі школярами профілактичні інтерактивні уроки, вікторини та воркшопи, наголосивши на дотриманні правил поведінки у школі та поза нею.

Спілкуючись з батьками, працівники поліції акцентували увагу дорослих на захисті прав і соціальних гарантій дітей, протидії булінгу, а також нагадали про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків.

Вже пізніше правоохоронці спільно з органами державної влади будуть перевіряти сім’ї, діти яких без поважних причин не приступили до навчання. Поліцейські будуть здійснювати превентивні заходи щодо виконання батьками своїх обов’язків із забезпечення необхідних умов для навчання та виховання дітей.

Увагу працівників поліції також спрямовано на запобіганні продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews