На Буковині підліток пограбував будинок односельців

11.09.2019 06:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Неповнолітній проник до сусідського будинку та викрав гроші.

Це правопорушення кваліфікується за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства, за такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

7-го вересня до поліції звернулася 26-річна жителька села Маршинці Новоселицького району та повідомила, що з її житлового будинку зникли гроші.

Слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції оглянула місце злочину та опитала заявницю. Опрацьовуючи коло осіб, які могли бути причетними до вказаної крадіжки, співробітники сектору кримінальної поліції встановили, що гроші з будинку потерпілої викрав її 14-річний односелець. Хлопець раніше вже потрапляв у поле зору поліції за аналогічні злочини.

Під час розмови з поліцейськими підліток зізнався у скоєному. Правоохоронці вилучили у хлопця викрадені кошти. Наразі проводиться досудове розслідування.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews