Коли розпочнуть ремонт вулиці Кармелюка?

11.09.2019 09:40   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вартість капітального ремонту вулиці Кармелюка становить майже 50 мільйонів гривень.

Однією з проблемних у Чернівцях є вулиця Кармелюка, яка вже давно потребує ремонту. Вартість капітального ремонту вулиці із заміною комунікацій складає майже 50 мільйонів гривень. Наразі, вже практично готова проектно-кошторисна документація і ремонт вулиці планують розпочати вже цього року.
 
 
Про розповів директор Департаменту ЖКГ Володимир Бешлей у програмі «З перших вуст» на радіо «Буковинська Хвиля 100.0FM», - пише "Чернівецький промінь".
 
 
- Ми зараз просто провели підсипку ям асфальтним боєм і зробили вулицю більш-менш проїзною. Розуміємо, що вулиця зиму не переживе. Тому ми замовили проектно-кошторисну документацію, найближчим часом оголосимо тендер. І вже цього року ми розпочнемо ремонт вулиці Кармелюка.
Звичайно, що повний ремонт ми не виконаємо, тому що там необхідно так само проводити заміну комунікацій, як і на вулиці Руській. Кошторис капітального ремонту вулиці Кармелюка від вулиці Винниченка до вулиці Буковинської  складає 49 мільйонів гривень. У нас є 15 мільйонів, які передбачені обласною адміністрацією та обласною радою і ми би хотіли, звичайно, ці кошти освоїти цього року, щоб вони не пропали, - зазначив директор Департаменту.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews