Поліція розслідує ДТП, у якій загинув малолітній житель Сторожинеччини (Відео)

10.09.2019 19:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Внаслідок зіткнення з легковиком 8-річний кермувальник квадроцикла отримав травми, несумісні з життям.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 9-го вересня, приблизно о 14:00 у селищі міського типу Красноїльськ. Для з’ясування обставин аварії до селища виїхали слідчо-оперативні групи обласного управління Нацполіції, Сторожинецького відділу поліції та ГРПП.

Поліцейські встановили: керуючи автомобілем «Volkswagen» на іноземній реєстрації, 21-річний місцевий житель допустив зіткнення з квадроциклом під керуванням 8-річного односельця, який раптово виїхав з прилеглої вулички. Зі слів очевидців, автівка рухалася з перевищенням допустимого швидкісного режиму.

Від отриманих під час зіткнення тілесних ушкоджень малолітній учасник автопригоди помер на місці. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу.

За результатами обстеження на вміст алкоголю в крові за допомогою алктестера «Drager» встановлено, що водій керував автівкою у нетверезому стані.

За фактом ДТП слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.

Для з’ясування всіх обставин автопригоди призначено низку експертиз.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews