У Чернівецькій ОДА відбулись земельні торги

13.09.2019 20:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

11 вересня у Чернівецькій ОДА відбулись земельні торги з продажу права оренди на земельну ділянку державної власності.

Від Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації в участь в аукціоні взяв начальник відділу юридичного забезпечення управління розвитку сільських територій Департаменту Олександр Церковний.

На земельних торгах виставлено лот № 38346, земельна ділянка, площею 3,6017 га, кадастровий номер 7324589500:01:002:0310 цільове призначення 10.07 – для рибогосподарських потреб, яка розташована в адміністративних межах Старожадівської сільської ради Сторожинецького району Чернівецької області (за межами населеного пункту).

За результатами проведеного аукціону право оренди на вищезазначену земельну ділянку було продано суб’єкту господарювання Чернівецької області.

Додатково повідомляємо, що кошти отримані від орендної плати за земельну ділянку будуть спрямовані до бюджету Старожадівської сільської ради.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews