На Буковині відбувся черговий День здоров'я для молоді

19.09.2019 21:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Сьогодні, 19 вересня, Чернівецькому обласному музеї народної архітектури з метою популяризації здорового і безпечного способу життя серед молоді, управління молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з професійно-технічним училищем № 8 провели черговий День здоров’я із виїзними спортивно-розважальними змаганнями для студентів з командних та індивідуальних дисциплін.

Окрім спортивних змагань, під час Дня здоров’я відбуваються різноманітні конкурси студентської самодіяльності, які  допомагають інтегрувати студентів-першокурсників та їх старших колег до цікавого та здорового дозвілля задля гармонічного розвитку особистості під час навчання.

Загалом, не перемоги у конкурсах, а дружня неформальна атмосфера - це найбільша перевага під час Днів здоров’я, і саме це допомагає молодим людям оцінити переваги прогресивного та здорового дозвілля.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews