Хабар квартирою: у Чернівцях недобросовісний забудовник отримав дозвіл на будівництво завдяки хабару?

26.09.2019 22:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Василь Продан стверджує, що квартира оформлена на доньку Миколи Федорука.
 
На сесію міськради знову прийшли обурені мешканці з вулиці Рівненської, 10, які боряться із забудовником Немирюком. Їх секцію вже роками не можуть здати в експлуатацію через недобросовісного забудовника та бездіяльність міського голови Олексія Каспрука.
 
 
На думку секретаря міськради Василя Продана така ситуація склалась через корупцію у міській владі та Департаменті містобудівного комплексу. Зокрема він нагадав, яким чином забудовник розраховувався з «потрібними людьми» квартирами. За дивним збігом, квартиру в цьому будинку отримала донька екс-мера та екс-нардепа від Чернівців Миколи Федорука.
 
 
- Проблема пов’язана із хабарництвом в департаменті та керівництві міста, яке мало місце з 2014 по 2019 роки. В шостому під’їзді проблема була ще більшою. Це хабар квартирою. Квартира № 217 оформлена на доньку Федорука. Тоді без документів на дитячому майданчику дозволили побудувати ще один будинок, – зазначив Василь Продан.

За матеріалами Чернівці Таймс
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews