За пошкоджений паркан місцевої сільської ради буковинцю «світить» 5 років

30.09.2019 23:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Місцевий житель пошкодив паркан місцевої сільської ради. За вчинення вказаного злочину порушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

На спецлінію «102» звернувся голова сільської ради села Романківці. Чоловік повідомив, що невідома особа пошкодила залізобетонну огорожу біля сільської ради.

За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група Сокирянського відділення поліції. Правоохоронці опитали свідків та очевидців, опрацювали інформацію з камер спостереження та встановили, що до хуліганських дій причетний 22-річний місцевий житель.

Юнак проходячи повз територію сільської ради, почав бити ногами та руками по бетонних секціях паркану. Він так і не зміг пояснити, що стало причиною його хуліганській дій.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews