«Буковинська осінь-2019»: сільськогосподарські традиції бережуть та відроджують

01.10.2019 08:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

«Цьогоріч ярмарок справді міжнародний, оскільки є представництво з кожного славного куточка нашої Чернівецької області – від Путильщини до Сокирянщини, від Глибоччини – до Заставнівщини. Разом з тим, Буковина щиро вітала польських партнерів, представництво з далекого В’єтнаму, а також румунських партнерів. Справді, нехай ця традиція буде в нас щороку, і на Буковину приїжджають все більше друзів з усього світу», - наголосив Михайло Павлюк під час 12 обласного агропромислового ярмарку «Буковинська осінь-2019» що відбувся цими вихідними у Реваківцях.

В.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк подякував аграріям за їх щоденну працю: «Таким чином ви робите нашу землю більш квітучою, господарство – успішним, а наших буковинців – усміхненими та щасливими. Водночас дякую вам, знаючи, що ви ще багато зробите для нашої землі, Буковини та нашої держави – Україна».

Михайло Павлюк також звернувся до учасників та гостей заходу:

«Мета такого ярмарку – зробити безпосереднім зв'язок між покупцем та продавцем. Нині у вас немає перепон: сьогодні гарантією якості вашої покупки є усмішка та правдиві очі продавця, тож скористайтесь цим та ярмаркуйте на здоров’я».

«Дякую усім, хто зробив все можливе, щоб організувати це урочисте гарне дійство. Бажаю усім, щоб ми жили в мирній щасливій та багатій українській державі, щоб в нас була родюча земля, щоб ми поважали один одного та шанували ці традиції, з яких ми почали сьогоднішній ярмарок».

Буковинців, котрі найактивніше долучились до організації обласного ярмарку, аграріїв краю за досягнення у виробництві та переробці аграрної продукції Михайло Павлюк нагородив ювілейними відзнаками ОДА та подяками.

На заході діяло кілька локацій, серед яких – тематичні фотозони, буковинська кухня, власне ярмарок з різноманітним крамом, ярмаркова сцена.

Для присутніх атмосферу свята створювали своїми виступами і хореографічні та вокально-хорові колективи, артисти з районів та об’єднаних територіальних громад Чернівецької області, учасники ХХХ Міжнародного фольклорного фестивалю «Буковинські зустрічі».

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews