Спалахи гострих кишкових інфекцій зафіксовано на Буковині

01.10.2019 21:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

1 жовтня до Вижницького міжрайонного відділу лабораторних досліджень Путильського районного лабораторного відділення Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України» надійшли повідомлення про захворювання 20 дорослих та 7 дітей, які були на весіллі в кафе-бар смт. Путила Путильського району, Орієнтовно на весіллі було до 250 осіб.

Також цього ж дня до Сторожинецького районного відділу лабораторних досліджень Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України» надійшли повідомлення про захворювання 5 дорослих та 1 дитини, які були на святкуванні весілля в ресторані смт. Красноїльськ Сторожинецького району Чернівецької області. На святкуванні весілля було 260 осіб.

Для з’ясування причин та обставин виникнення спалахів Державною установою «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України» спільно з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Чернівецькій області невідкладно розпочато комплекс протиепідемічних заходів та епідеміологічні розслідування.

Про перебіг епідеміологічних розслідувань буде надаватись оперативна інформація.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews