«Букдерев – 2019»: на Буковині показали новітні технології

03.10.2019 21:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Третього жовтня на Буковині вібулося відкриття традиційної виставки «Букдерев – 2019». Участь у заході взяв в.о. голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець.

Вже традиційно виставково-ярмаркові заходи проводяться завдяки спільній роботі обласної державної адміністрації та Чернівецької торгово-промислової палати та  спрямовані на розвиток підприємницької діяльності, розширення ринків збуту, встановлення різноманітних ділових контактів.

Ігор Богатирець відзначив, що разом з виставкою "Букдерев" проводиться багатогалузева виставка-ярмарок «Виготовлено в Єврорегіоні «Верхній Прут», яка передбачає участь представників різних регіонів та сусідніх країн (Румунії та Республіки Молдова): "Це - хороша платформа для ознайомлення з багатоманітними «традиціями виробництва» та налагодження співробітництва".

«Тематика сьогоднішніх заходів, зокрема, деревообробка, меблеве виробництво, харчова та легка промисловість, виробництво предметів домашнього вжитку, будівельних матеріалів є повсякчас актуальною та однією з основних для економіки області», - зазначив посадовець.

Учасникам виставок та гостям він побажав не зупинятись на досягнутому, здобувати  нові позиції на місцевому, регіональному та міжнародному ринках.

Довідково.

Виставка «Букдерев 2019» - традиційний щорічний показ новітніх технологій з деревообробки, економного використання сировини, сучасної продукції з деревини.

З метою створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього підприємництва, зростання його інвестиційної та інноваційної активності, підвищення рівня конкурентоспроможності в області кожних 2 роки розробляється програма розвитку малого та середнього підприємництва. Зокрема, на сьогодні діє Комплексна програма розвитку малого та середнього підприємництва у Чернівецькій області на 2019-2020 роки, у рамках реалізації заходів якої проводяться сьогоднішні заходи.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews