У Чернівецькій області розпочали процес впровадження Всеукраїнського громадського бюджету

09.10.2019 22:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині розпочали процес впровадження Всеукраїнського громадського бюджету (ВГБ).

ВГБ – конкурс з відбору інвестиційних проєктів, поданих до фінансування в межах визначеного обсягу коштів державного фонду регіонального розвитку на ці цілі, порядок використання яких регламентований постановою Кабінету Міністрів України від 18 березня 2015 року №196 «Про порядок підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку та проектів-переможців «Всеукраїнського громадського бюджету», що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку» (зі змінами).

Обласна державна адміністрація розробила проєкт Положення про порядок ініціювання та подання інвестиційних проектів Всеукраїнського громадського бюджету, що можуть фінансуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Чернівецькій області. Документ визначає основні вимоги до організації та впровадження Всеукраїнського громадського бюджету Чернівецької області. З проєктом положення можна ознайомитись за посиланням: https://bukoda.gov.ua/page/group/174#undefined13 .

Пропозиції (зауваження) щодо доопрацювання документу приймаються до 11 жовтня 2019 року. Їх можна надати у письмовій чи усній формі Департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації ( вул. Грушевського, 1, тел.: 55-26-75 e-mail: invest.oda@ukr.net ) із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews