У Чернівцях поліцейські затримали чоловіка зі шприцом та ампулами

19.10.2019 16:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Один чернівчанин зберігав при собі шприц та скляні ампули з наркотичною речовиною, інший – канабіс у власному авто. 

Патрулюючи територією обслуговування, в одному із парків Чернівців поліцейські зупинили підозрілого чоловіка.

Співробітники Шевченківського відділення поліції встановила особу 31-річного місцевого жителя.

Під час проведення поверхневої перевірки правоохоронці виявили та вилучили у нього шприц з прозорою речовиною та 15 ампул із написом «Тропікамід».

null

Інше правопорушення поліцейські виявили під час зупинки автомобіля за порушення Правил дорожнього руху. Працівники поліції здійснили поверхневу перевірку та виявили у 21-річного місцевого жителя поліетиленовий пакет з висушеним листям конопель.

Вилучені речовини направлено до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи.

За вказаними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews