Чернівецька делегація - єдина з України, яку офіційно запрошено Шльонським воєводством

21.10.2019 09:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

В рамках ІХ Європейського конгресу малого і середнього бізнесу Маршалківською управою та Регіональною економічною палатою Шльонського воєводства проведено окрему дискусійну панель для іноземних делегацій. В заході взяли участь понад 50 країн світу.

Варто зауважити, що делегація Чернівецької обласної державної адміністрації на чолі із заступником голови облдержадміністрації Ігорем Богатирцем - єдина делегація з України, яку офіційно запрошено Шльонським воєводством.

Ігор Богатирець, виступаючи перед іноземними делегаціями, наголосив на важливості поглиблення співпраці, а також висловив подяку маршалку Шльонського воєводства, пану Якубу Хелстовські, за запрошення та особисте сприяння участі делегації Чернівецької області у Конгресі.

Важливою подією стало підписання про співпрацю між Федерацією роботодавців Чернівецької області та Регіональною економічною палатою Шльонського воєводства. Договір про співробітництво діятиме протягом двох років.

У випадку відсутності причин розірвання договору та збігання встановленого терміну, договір вважається пролонгованим на подальших  два роки.

Сторони декларують намір підтримки двосторонньої співпраці та оптимального використання економічного потенціалу Чернівецької області та Шльонського  воєводства, що й стало  основним завданням співпраці. Сторони-підписанти домовленості декларують  намір співпраці у 5 проєктах. Серед них - створення Польсько-Українського  центру бізнесу у Чернівецькій області, започаткування і організація  конкурсу «Start-Up SME Project Managment», відкриття представництва Регіональної економічної палати Шльонського воєводства у Чернівецькій області, організація участі у Х Конгресі малого і середнього підприємництва та організація заходів із  відзначення 20-ї річниці підписання договору про  співпрацю Чернівецької  області та Шльонського воєводства.

Крім того, сторони-підписанти договору засвідчують підтримку у сфері подання проєктів для отримання грантів Програм ЄС та республіки Польща, пов'язаних  із  наданням польської закордонної  допомоги Україні.

Більше інформації про захід можна дізнатись у соціальній мережі Facebook, використавши наступний хештег: #EKMSP2019.

За матеріалами ЧОДА

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews