Буковинець пограбував авто свого знайомого

21.10.2019 11:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

26-річний житель села Вашківці повідомив, що з його автомобіля, який був припаркований на території власного господарства, невідомі викрали акумулятор та автомагнітолу.

Дільничні офіцери поліції опитали заявника, а також перевірили осіб, які можуть бути причетні до вказаного злочину, та встановили особу зловмисника.
Ним виявився 26-річний односелець заявника. Злодій був знайомий з потерпілим і знав, що власник залишає авто відкритим. Скориставшись цим, він заволодів майном чоловіка.
 
Ще один аналогічний злочин стався в обласному центрі. 31- річний судимий викрав мобільний телефон з автівки, яка була припаркована на одній із вулиць Чернівців. Своїми діями зловмисник наніс потерпілому збитків майже на 8 тисяч гривень. Правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника за допомогою камер відео спостереження.

 
За вказаними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews