поліція Буковини попередила потрапляння наркотичних засобів на «чорний ринок» на понад 10 мільйонів гривень (фото)

23.10.2019 10:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У поліції півели підсумки спецоперації під умовною назво «МАК». 

Загалом, підрозділами поліції за час проведення профілактичної операції обстежено біля 9 тисяч присадибних ділянок та сільськогосподарських підприємств. Під час зазначених заходів, правоохоронці виявили 67 фактів незаконного посіву нарковмісних рослин.

null

З незаконного обігу вилучено майже 17 тисяч нарковмісних рослин снодійного маку та конопель, які правопорушники могли використати для виготовлення особливо небезпечних наркотичних засобів.

Підрозділи поліції Буковини за допомогою засобів аеро-розвідки виявили 4 факти незаконного вирощування нарковмісних рослин у великих обсягах. Так в Новоселицькому районі виявлено рекордну для Чернівецької області кількість наркотичних рослин, а саме понад 9 тисяч кущів конопель.

null

За вказаними фактами відомості негайно вносилися до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

По 38 кримінальним провадженням винним особам вже оголошено про підозру та матеріали направлені до суду.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews