Чернівецькі дитсадки забезпечили теплом

29.10.2019 08:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У дитсадки Чернівців, а також частину шкіл та житлових будинків подали тепло.

28 жовтня у Чернівцях запустили 24 малі та три великі котельні. Малі котельні забезпечують теплом дитсадки, повідомляють у пресслужбі Чернівецької міської ради.

З великих запустили котельні на вул. Бережанській, вул. Руській, Південну-1 та Південну -3, які, окрім закладів освіти, подають тепло до житлових будинків.

Триває запуск великої котельні на вул. Максимовича. Про це повідомив  директор МКП «Чернівцітеплокомуненерго»  Олександр Меленчук.

«Подача тепла до квартир чернівчан залежить від управителів житлових будинків, які відповідають за стан будинкових мереж, відкриття засувок, готовість будинків отримати теплоносій», - наголошують у міськраді.

Загалом у Чернівцях 89 котелень. Запустити усі котельні  комунальне підприємство має намір упродовж трьох днів. Нагадаємо, від 28 жовтня у Чернівцях стартує опалювальний сезон.

За матеріалами пресслужби Чернівецької міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews