Профорієнтація учнівської молоді з сільської місцевості відбудеться у ЧНУ

01.11.2019 06:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

6 – 8 листопада 2019 року управління молоді та спорту обласної державної адміністрації проводитиме в приміщенні наукової бібліотеки ЧНУ ім. Юрія Федьковича семінар-тренінг «Профорієнтація учнівської молоді з сільської місцевості» для школярів 10-11 класів, які навчаються в селах Чернівецької області.

Метою заходу є формування і підвищення рівня знань учнів старших класів сіл Чернівецької області про вибір майбутньої професії.

Під час трьохденного семінар-тренінгу відбудеться низка цікавих заходів, зокрема:

- воркшопи «Значення правильного вибору професії для особистості», «Помилки при виборі професії та їх наслідки», «Відповідальне ставлення до вибору професії» від викладачки кафедри психології та соціології Буковинського державного медичного університету Олесі Павлюк;

- семінар «Можливості для молоді» від амбасадорки фонду Кличко «Klitschko Foundation» Софії Король;

- семінар «Неформальна освіта в Україні» від представниці Української академії лідерства Анни Чернецької;

- семінар «Шляхи залучення молоді до державної молодіжної політики» від головного спеціаліста відділу молоді управління молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації.

6 листопада участь у семінар-тренінгу візьмуть школярі Путильського, Вижницького, Кіцманського та Заставнівського районів, 7 листопада – Сокирянського, Кельменецького та Хотинського районів та 8 листопада – Сторожинецького, Глибоцького, Герцаївського та Новоселицького районів.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews