Едуард Дущак запевняє - Чернівці готові до першого снігу

02.11.2019 08:12   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Цього року ожеледиця та перший сніг не застануть Чернівці зненацька. У цьому переконаний директор комунального підприємства "МіськШЕП" Едуард Дущак.

Про це він розповів ІА "АСС". За словами Е. Дущак, нині на складах "МіськШЕПу" є 2 480 тонн піщано-соляної суміші. Крім того, в загашниках підприємства є 800 тонн чистої солі. Її використовуватимуть на крутиїх підйомах, таких, як на ділянці вулиці Головної, від Гагаріна до Шкільної. Крім того, підприємство докуповує пісок для замішування із сіллю. 4

Для посипання вулиць планують задіяти 20 одиниць техніки. Серед них посівалки, 4 грейдери та 1 трактор Т-150. Наразі частина машин займаються поливом вулиць. 5 із них вже переобладнали під посівалки. Частину переобладнають найближчим часом, решту - з початком ожеледиці та з першим снігом. За словами Е. Дущака, для переобладнання поливалок в посівалки необхідно 2 - 3 години.

Водночас очільник підприємства скаржиться на застарілу техніку.

"Так, у нашому автопарку є кілька нових машин. Проте, більшість - це старі ЗІЛи 80-х років. Ще частину автопарку підприємство експлуатує з 1997 - 2000 років. Через сіль, яка залишається на рамі та кузові автомобілів, їх доводиться ремонтувати. Такі рами вже ніде не придбаєш, отже нам залишається збирати брухти на пунктах прийому металобрухту та варити рами самотужки", - каже Е. Дущак.

Джерело: https://acc.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua