Впродовж вихідних у Чернівцях викрили кількох наркоманів

04.11.2019 10:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За незаконне зберігання наркотиків особам загрожує до трьох років позбавлення волі.

31 жовтня під час зупинки автомобіля за порушення Правил дорожнього руху поліцейські здійснили поверхневий огляд транспортного засобу. В салоні автівки, якою керував 25-річний чернівчанин, виявлено та вилучено контейнер із порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на амфетамін.

Ще в одного 25-річного жителя Чернівців співробітники поліції вилучили під час патрулювання згорток фольги з амфетаміном, а у 24-річного чернівчанина – металеву коробку з канабісом.

Незаконне зберігання наркотиків викрили і співробітники Нацгвардії. Патрулюючи територію обслуговування, на одній із вулиць Чернівців правоохоронці зупинили підозрілого чоловіка. Під час поверхневої перевірки нацгвардійці виявили у нього паперовий згорток з канабісом.

null

Слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції встановила особу порушника – 28-річного жителя Тернополя. Поліцейські задокументували правопорушення та вилучили у чоловіка згорток з наркотичним засобом.

Вилучені речовини поліцейські направили до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи.

null

За вказаними фактами слідчі Шевченківського відділення поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews