На Буковині підліток пограбував кафе

09.11.2019 12:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Шебутинцях поліцейські викрили протиправну діяльність неповнолітнього та встановили його причетність до інших крадіжок на території села.

Крім цього, правоохоронці в Сокирянах розшукали злодійку, яка скористалася довірою господині та викрала грошові кошти.

До Сокирянського відділення поліції звернулася 48-річна власниця кафе-бару в селі Шебутинці. Жінка повідомила, що невідома особа, проникла до приміщення закладу та викрала товар і грошові кошти.

Під час слідчо-розшукових дій поліцейські опитали потерпілу, а також можливих свідків і очевидців події та встановили особу зловмисника.

Ним виявився неповнолітній місцевий житель. Також працівники поліції встановили його причетність до трьох інших випадків заволодіння чужим майном. Зокрема, протягом жовтня цього року хлопець викрав особисті речі із трьох незачинених автомобілів односельчан.

Крім цього, співробітники Сокирянського відділення поліції розкрили ще один майновий злочин.

55-річна жителька міста Сокиряни повідомила, що з її будинку зникли гроші.

На місці події поліцейські встановили, що до крадіжки причетна 19-річна жителька міста, яка перебувала в гостях у заявниці на момент зникнення коштів.

Наразі проводяться досудові розслідування, відкриті за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews