Поліцейські «накрили» велику партію психотропів та затримали причетних до контрабанди наркотиків

09.11.2019 13:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронці затримали одного з членів міжрегіонального угруповання, яке систематично переправляло психотропні речовини до Закарпаття. 

Поліцейські встановили, що учасники угруповання розповсюджували наркотичні речовини на території кількох областей.

У вівторок, 5 листопада, 48-річний дніпрянин намагався переправити до Закарпаття чергову партію метамфетаміну. Зловмисника затримали у селі Винники Львівської області. Слідством встановлено, що саме на Львівщині фігурант мав обмінятися товаром іще з одним членом угруповання, місце перебування якого зараз встановлюється. 

Під час огляду автомобіля «Audі Allroad» правоохоронці виявили пакунок з психотропною речовиною метамфетамін, вагою 500 грамів. 

Правоохоронці також провели 5обшуків за місцем проживання фігурантів – Ужгороді, Дніпрі, та Мукачеві. Під час обшуків вилучили 15 грамів амфетаміну і 1100 євро, мобільні телефони, сім-картки, які члени угруповання використовували для обміну інформацією.

Мешканця Дніпра, якого обгрунтовано підозрюють у вчиненні злочину за ч. 3 ст 307 Кримінального кодексу України, тобто збут психотропів у особливо великих розмірах групою осіб, затримано у порядку статті 208 КПК України. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

7 листопада  відбулося засідання суду. Судом прийнято рішення призначити запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі майже 2 мільйони гривень. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews