У Чернівцях відбулись земельні торги з продажу права оренди на земельну ділянку державної власності

21.11.2019 19:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

20 листопада 2019 року в обласній державній адміністрації відбулись земельні торги з продажу права оренди на земельну ділянку державної власності.

Від Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації взяли участь в аукціоні Олександр Церковний – начальник відділу юридичного забезпечення управління розвитку сільських територій Департаменту агропромислового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації.

На земельних торгах виставлено лот № 40879, земельна ділянка, площею 2,4483 га, кадастровий номер 7322589700:02:002:0230 цільове призначення 10.07 – для рибогосподарських потреб, яка розташована в адміністративних межах Южинецької сільської ради Кіцманського району Чернівецької області (за межами населеного пункту).

За результатами проведеного аукціону право оренди на вищезазначену земельну ділянку продали суб’єкту господарювання Чернівецької області.

Додатково повідомляємо, що кошти, отримані від орендної плати за земельну ділянку, будуть спрямовані до бюджету Южинецької сільської ради.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews