Для буковинських школярів провели урок мужності

30.11.2019 19:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Старшокласники Чернівецької школи №24 зустрілись з військовими, ветеранами та волонтерами під час уроку мужності.

Учні відвідали Музей учасників АТО, створений громадською організацією «Крик душі» матерів та дружин військовослужбовців» у 2014 році, який розповідає про героїчну участь буковинців у сучасній війні.

У музеї постійно проводяться патріотичні заходи та за час його існування тут побували учні майже всіх буковинських шкіл. Розповіді ветеранів про війну та військову справу, фронтові пісні, можливість потримати в руках макети зброї – все відбулося, аби діти мали розуміння, чим живе країна і якою ціною здобувається мир. Військові зокрема наголосили на важливості підтримки земляків та подякували за учнівські листи, вітання й подарунки, які отримували на Сході.

Про службу в Збройних Силах України, як прояв патріотизму та, разом з тим, престижну професію розповіли юнакам та дівчатам представники військового комісаріату, які закликали обрати на майбутнє військову справу.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews