Свято наближається: скільки обійдеться чернівчанам сноутюбінгова гірка на Соборній площі?

07.12.2019 12:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Щороку вартість оренди суттєво зростає.

Управління культури Чернівецької міської ради взяло в оренду у львівської фірми сноутюбінгове покриття за 198 тисяч гривень.
 
 Згідно з договором, фірма передасть в оренду 200 кв. м сноутюбінгового покриття та 20 сноутюбів. 
 
Дане підприємство вже четвертий рік здає в оренду тюбінгове покриття Чернівецькому управлінню культури.
 
Як пише Центр реформ та розвитку – Чернівці, «проаналізувавши участь даного підприємства в відкритих торгах, то виявляється, що з 2016 року підприємство по даному обладнанню є переможцем тендерів тільки в Чернівецького управління культури. Причому фірма знаходиться у Львові. Виникає думка, що сноутюбінгове покриття було придбане фірмою, щоб здавати в оренду нашому управлінню культури».
 
У попередній рік управління культури орендувало це ж обладнання у цієї ж компанії за 199 тис. грн..
 
Роком раніше -  за 186,9 тис. грн. А ще раніше, у 2016 році, – напряму у Сергія Чехлатого, який є власником того ж «Артіс-монтаж», за 166 тис. грн.
 
І щороку вартість становить до 200 тис. грн., що дозволяє не проводити відкритих торгів.
 
Центр реформ та розвитку  зазначає, що «крім оренди покриття, дану конструкцію треба ще змонтувати. І тут теж не малі витрати. Монтаж гірки вартуватиме місту 185 440 грн. Виконавець послуги ФОП Москалюк Володимир Святославович. Переможцем тендеру на дану послугу в управлінні культури він був і минулого року. Щоправда, тоді він був єдиним учасником. Цього року на конкурс подалися два учасника, і першочергово переможцем був інший ФОП, але через бюрократичні моменти договір підписали з уже знайомим виконавцем.
 
Послуги монтажу за рік зросли, минулого року ФОП Москалюк дану гірку монтував за 140 тис. грн.. За рік вартість послуги зросла на 45 тис.грн.
 
Отож, сноутюбінгова гірка на Соборній площі в 2019-2020 році місту вартуватиме загалом 383 тисячі 440 грн.».

Джерело: promin.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews