Чернівецького патрульного зловили під дією амфетаміну

10.12.2019 10:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Поліцейського відсторонено від виконання службових обов’язків та проводиться службове розслідування.

Чернівецького патрульного під час несення служби зловилм під дією наркотиків. Як повідомляє патрульна поліція Чернівецької області, під час несення служби правоохоронця направили для проходження огляду на стан сп’яніння. За результатами якого було встановлено, що поліцейський перебував у стані наркотичного сп’яніння внаслідок вживання амфетаміну.
 
Наразі поліцейського відсторонено від виконання службових обов’язків та проводиться службове розслідування, за результатами якого до порушника буде застосовано найсуворіший вид дисциплінарного стягнення.
 
Ще на початку вересня керівництвом управління патрульної поліції в Чернівецькій області ще на початку вересня 2019 року було закуплено 250 експрес-тестів для систематичної перевірки особового складу на стан наркотичного сп’яніння. Метою даного заходу є виявлення осіб, що не мають права нести службу в лавах Національної поліції України.
 
За менше ніж 3,5 місяці було проведено 53 такі перевірки. 
 
За матеріалами promin.cv.ua.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews