Викрадений моторолер буковинські правоохоронці знайшли за годину

10.12.2019 22:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Транспортний засіб правоохоронці повернули власниці. Наразі вирішується питання оголошення зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення.

Повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом надійшло до поліції від 33-річної жительки села Глиниця Кіцманського району. Заявниця повідомила: поки вона гостювала у знайомого в селі Неполоківці, з його подвір’я невідома особа викрала її моторолер «Honda Dio».

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Кіцманського відділу поліції. Правоохоронці опитали потерпілу й можливих очевидців та встановили зловмисника. Поліцейські з’ясували, що 33-річний місцевий житель того вечора також перебував у компанії заявниці. Коли чоловік повертався додому, незаконно заволодів її транспортним засобом.

Поліцейські вилучили у зловмисника моторолер і повернули власниці. За вказаним фактом триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews