Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук зустрівся із сільським головою села Чорнівка

13.12.2019 20:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Сьогодні, 13 грудня, голова ОДА Сергій Осачук зустрівся із сільським головою села Чорнівка Георгієм Ботою. Під час зустрічі Сергій Осачук наголосив на тому, що у центрі діяльності ОДА є потреби конкретної людини. Він відзначив, що саме це повинне бути головним при взаємодії сільської ради та обласного керівництва.

Голова ОДА взяв на вивчення документи, які передав йому сільський голова, та запропонував йому дійти порозуміння з Чернівецькою міською радою в питанні приєднання до міста. Розв'язання проблеми міського сміттєзвалища, яке межує з чорнівськими землями, через об’єднання Чорнівки з Чернівцями, як сформулював Георгій Бота, не є, на думку Сергія Осачука, взаємозалежними.

«Потрібно ініціювати перевірку впливу сміттєзвалища на екологію та безпеку життя мешканців міста Чернівців та Чорнівки всіма компетентними службами та отримати відповідний висновок», – запропонував голова ОДА.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews