На Буковині пройшов оздоровчий міні-марафон

17.12.2019 08:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

14 грудня управління молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з обласним центром «Спорт для всіх» організували черговий оздоровчий міні-марафон на стадіоні «Буковина».

Марафон проходив у формі колективної оздоровчої пробіжки для всіх, кому небайдужий стан його здоров’я.Традиційно, найбільш масово захід підтримали практикуючі біг жителі міста Чернівці, однак були присутні і новачки.Учасники долали 4 обов'язкові кола, або й більше, бігом або спортивною ходьбою. Потім зайнялися розминковими вправами, щоб закріпити успішну пробіжку. Завершили тим, що спробували вивчити альтернативні бігові техніки для індивідуальної практики.

По завершенні марафону, як заохочення, відбувся розіграш призів від управління молоді та спорту Чернівецької ОДА.

Управління молоді та спорту планує і надалі проводити подібні заходи, про їх час і місце проведення усі охочі можуть дізнатися на офіційній сторінці управління молоді та спорту в соціальній мережі Фейсбук:

https://www.facebook.com/molodsport4oda/?ref=bookmarks 

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews