Ефективна співпраця лісогосподарських та деревообробних підприємств краю – запорука успіху Буковини

19.12.2019 23:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


19 грудня у Будинку з левами відбувся форум представників лісової галузі.

Захід відбувається за ініціативи голови обласної державної адміністрації Сергія Осачука  та за участі представників профільних структурних підрозділів ОДА, бізнесових кіл,  правоохоронних органів та екологічних служб області.

Сергій Осачук, звертаючись до присутніх, зазначив, що питання лісової галузі Буковини знаходяться під особливим контролем центральної влади. «Ми маємо повну підтримку Президента України та Уряду, які зацікавлені у розвитку регіонів. А ефективна співпраця лісогосподарських та деревообробних підприємств краю – це запорука успіху Буковини. Саме тому хотів зустрітися з вами у широкому колі, почути позиції думки та пропозиції не вузького кола осіб, а всіх учасників процесу, — розповів голова обласної державної адміністрації. - Нам непотрібна декоративна патріотичність, коли псевдопатріоти, одягнувши вишите вбрання, не платять податки, незаконно рубають ліс, або ж задіюють робочу силу, яка не є офіційно працевлаштована, ба навіть — займаються контрабандною діяльністю».

За словами Сергія Осачука, ліс – це не лише легені нашого краю, це не лише величезна рекреаційна зона: «Це значний потенціал для прориву Буковини, для її сталого економічного розвитку. Та лише добрі господарі можуть перетворити ці безцінні ресурси у прибуток. Сьогодні у світі панує тренд на здоровий спосіб життя. А при правильному та раціональному господарюванні не лише буковинці, а й численні гості краю змогли б користуватися всіма дарами лісу».

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews