У ДТП на Сторожинеччині загинув водій мопеда

24.12.2019 23:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

За фактом ДТП на Сторожинеччині поліцейські відкрили кримінальне провадження. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій мопеда загинув на місці пригоди. 

На спецлінію «102» надійшло повідомлення, що в селі Іжівці Сторожинецького району сталися автопригода. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Сторожинецького відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що на одній з автодоріг сполученням між селом Іжівці та селом Чудей, 41-річний водій мопеда «Garelli Feronni Piagio» не впорався із керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Ford» під керуванням 27-річного жителя села Іжівці, який рухався в зустрічному напрямку.

Унаслідок автопригоди від отриманих травм водій мопеда помер на місці події.

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

null
 

 

null
 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews