У Чернівцях обговорили земельну реформу

26.12.2019 23:56   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

26 грудня під головуванням заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького, за участі народних депутатів України, представників Аграрного комітету у Верховній Раді України відбулась відеоконференція з обговорення питань про хід земельної реформи.

Чернівецьку область на заході представляли заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець, в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Богдан Бойчук, представники об’єднаних територіальних громад, голови сільських/селищних рад, керівники фермерських господарств та зацікавлені особи.

Під час відеоконференції обговорювали прийняті ВРУ за основу в першому читанні проєктів законів України та запропонованих поправок до законопроєктів.

Також йшлося про низку питань державної підтримки аграрного сектору у 2019 та на 2020 роки.

Заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький  та народні депутати України відповідали на чисельні запитання представників областей щодо змін у земельному законодавстві з метою врахування їх при наступному читанні під час розгляду на засіданні Верховної Ради України.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews