Водія, який у новорічну ніч збив на смерть буковинця, розшукали

04.01.2020 23:07   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Підозрюваний разом із сім'єю наступного ранку виїхав закордон.

1-го січня у селі Шилівці Хотинського району невідомий водій здійснив наїзд на 53-річного місцевого жителя та залишив місце автопригоди. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події.

 
Під час проведення досудового розслідування та слідчо-розшукових заходів правоохоронці розшукали та вилучили автомобіль, а також встановили водія, причетного до вчинення вказаної дорожньо-транспортної пригоди.
 
Ним виявився 34-річний житель Чернівців, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
 
Правоохоронці встановили: скоївши ДТП зі смертельними наслідками, порушник наступного дня разом зі своєю сім’єю покинув територію України, перетнувши державний кордон на іншому транспортному засобі.
 
 Для з’ясування всіх обставин автопригоди призначено низку експертиз.

За вказаним фактом триває досудове розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews