Чернівчани ареєстрували нову петицію - просять відкрити парковку біля парку Жовтневий

05.01.2020 21:13   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На сайті електронних звернень чернівчани зареєстрували петицію, у якій просять відкрити безкоштовну парковку біля парку "Жовтневий".

Пише https://acc.cv.ua

"Ми, мешканці м. Чернівці обурені діями адміністрації КП «Парк Жовтневий», а саме, 06.12.2019 р. було заблоковано заїзд на безкоштовну парковку біля ДРЦ «Бешкетвілль». Дана парковка облаштована з серпня 2007 р. i працювала до 06.12.19р., причому весь час була зручна та безкоштовна для відвідувачів парку «Жовтневий». Однак з незрозумілих причин адміністрація парку вирішила, що в грудні 2019р. парковка стала "незаконною", - йдеться у тексті петиції.

Нагадаємо, раніше у адміністрації парку журналістам ІА АСС прокоментували закриття парковки. 

Там пояснили: незаконну парковку закрили з метою дотримання вимог природоохоронного законодавства.

"6 грудня 2019 року адміністрація парку дійсно перекрила огорожею незаконну парковку, оскільки на території парку згідно охоронного зобов’язання заборонено облаштування автостоянок та проїзд автотранспорту, - каже Юрій Воронка, керівник парку "Жовтневий". - Але учора, 18 грудня, підозрілі хлопці спортивної статури зламали огорожу. Нам довелося викликати поліцію та писати заяву. Вкотре наголошуємо всім "спортсменам-активістам" та тим, хто ними опікується: на території парку заборонені автостоянки та проїзд автотранспорту". 

Станом на 5 січня петицію підписали 111 осіб з 250 необхідних. 

До кінця збору підписів залишилось: 4 дні

За матеріалами: https://acc.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua