Буковинцям до уваги: скасовано обмеження монетизації пільг з оплати за ЖКП

08.01.2020 21:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Кабінет Міністрів України скасував обмеження монетизації пільг з оплати за житлово-комунальні послуги.

Особи, які мають право на пільги з оплати за житлово-комунальні послуги  відповідно до чинного законодавства, з 01 січня 2020 року зможуть у будь-який час перейти на готівкову форму отримання пільг.

Раніше таким способом виплати пільг могли скористатися  тільки ті пільговики, які подали відповідну заяву в структурні підрозділи соціального захисту населення до 15 жовтня. Беручи до уваги вищевикладене, в разі, якщо пільговик бажає отримувати пільги готівкою, необхідно подати відповідну заяву до управління соціального захисту населення за місцем перебування  на обліку, зазначивши реквізити особового рахунку, відкритого у банківській установі або поштового відділення.

Згідно виплатної звітності, на даний час пільги з оплати житлово-комунальних послуг у готівковій грошовій формі отримують 1923 домогосподарств м.Чернівці, у безготівковій – 8005 домогосподарств даної категорії осіб.

За матеріалами: http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews