Чернівчанина, який підпалив будинок разом із 16-річною донькою, взяли під варту

11.01.2020 20:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Чоловіку загрожує довічне ув'язнення.

Прокуратура Чернівецької області розслідує кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194, ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне знищення майна шляхом підпалу та замах на вбивство двох або більше осіб).
 
Слідством встановлено, що 38-річний мешканець м. Чернівців, 7 січня під час раптово виниклої сімейної сварки, намагався шляхом підпалу позбавити життя співмешканку та її трьох дітей, а саме в ході конфлікту облив легкозаймистою речовиною стіни та підлогу будинку, речі, які в ньому знаходились, та неповнолітню доньку співмешканки, повідомляє пресслужба прокуратури Чернівецької області.
 
У зв’язку із вищевказаними діями частина бензину потрапила на розпалену піч та спричинила загорання внаслідок якого вищевказаний будинок згорів повністю, а неповнолітня отримала значні опіки тіла і обличчя та була госпіталізована до лікарні.
 
За обґрунтованої позиції місцевої прокуратури ухвалою Шевченківського районного суду м. Чернівці підозрюваному на час досудового розслідування обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews