Медзаклади Сторожинеччини поповнились автівками

13.01.2020 19:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

10 нових сучасних автомобілів Renault Duster отримали амбулаторії загальної практики – первинної медицини Сторожинецького району. Зокрема новий службовий автотранспорт закупили для закладів первинної медичної допомоги сіл Банилів-Підгірний, Давидівка, Кам’яна, Панка, Красноїльськ, Комарів, Костинці, Нові Бросківці, Зруб-Комарівці, Ропча.

Загальна вартість автомобілів складає близько 5 мільйонів гривень. Придбання автотранспорту було здійснене за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості щодо забезпечення службовим автотранспортом медичних працівників закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості.

8 січня керівники районної влади та керівники районних закладів охорони здоров’я урочисто передали машини фахівцям первинної ланки.

Про це повідомляють на сайті Сторожинецької районної державної адміністрації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews