На Сторожинеччині сталася ДТП з потерпілими: жінка за кермом була напідпитку (фото)

14.01.2020 22:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Сьогодні, 14 січня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що на одній з вулиць в селі Чудей сталася автопригода.

В селі Чудей водійка допустила наїзд на жінку-пішохода та зіткнулася з іншим автомобілем. Лікарі встановили, що винуватиця автопригоди перебувала за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Виїхавши на місце події співробітники Сторожинецького відділу поліції встановили, що 26-річна водійка «Mitsubishi Pajero» перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впоралася з керуванням та допустила наїзд на 30-річну місцеву жительку. Після чого кермувальниця «Mitsubishi Pajero» допустила зіткнення з автомобілем «Volkswagen Golf», яким керував 28-річний житель цього населеного пункту.

Унаслідок ДТП жінку-пішохода з тілесними ушкодженнями доставлено до Сторожинецької центральної лікарні. Під час освідування водійки, лікарі виявили у неї 2.17 проміле алкоголю в крові.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews