Анатолій Дмитрієв провів робочу нараду з керівниками підрозділів поліції Буковини

16.01.2020 07:14   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

15 січня в Головному управлінні Національної поліції в Чернівецькій області відбулася оперативна нарада керівництва. Учасники обговорили криміногенну та безпекову ситуацію на території Буковини, а також визначили пріоритетні напрями роботи.

В нараді під головуванням Анатолія Дмитрієва взяли участь заступники начальника ГУНП в Чернівецькій області, а також керівництво структурних і територіальних підрозділів поліції.

Учасники наради заслухали інформацію про оперативну обстановку на території області й результати роботи поліцейських від початку 2020 року. Керівник буковинської поліції наголосив на необхідності активізації роботи з розкриття таких майнових злочинів, як крадіжки, грабежі та шахрайські дії. 

Серед пріоритетних напрямів діяльності поліцейських і надалі залишаються:
•    боротьба з незаконним обігом наркотиків і зброї;
•    протидія незаконній вирубці лісу та його перевезенням;
•    попередження злочинів у громадських місцях;
•    припинення діяльності грального бізнесу і нелегальних автозаправних станцій;
•    протидія домашньому насильству.

Під час наради також оголошено результати роботи співробітників поліції з охорони правопорядку в період відзначення на Буковині новорічно-різдвяних свят. Від початку року на території Чернівецької області відбулося майже 600 масових заходів, у яких взяли участь приблизно 190 тисяч громадян. До охорони публічної безпеки та порядку було залучено достатню кількість поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії, а також учасників громадських формувань. Завдяки злагодженій роботі правоохоронців вдалося уникнути скоєння злочинів у громадських місцях і на вулицях населених пунктів. За вказівкою начальника ГУНП буде відзначено тих поліцейських, які доклали максимум зусиль до забезпечення правопорядку під час святкових заходів.
Анатолій Дмитрієв закликав учасників наради покращити співпрацю поліції з органами місцевого самоврядування та іншими правоохоронними структурами. Важливою складовою протидії злочинності також є ефективність роботи дільничних офіцерів поліції, які на своїй території обслуговування повинні бути найближчими до людей.

Окрім цього, начальник обласного управління Нацполіції наголосив на необхідності суворого дотримання поліцейськими дисципліни та законності. Анатолій Дмитрієв попередив керівників підрозділів про їх особисту відповідальність за порушення, вчинені підлеглими.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews