У ДТП на Кіцманщині загинув пішохід

17.01.2020 20:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Увечері 16 січня у селі Нижні Станівці водій мікроавтобуса «Mercedes-Benz Vito» допустив наїзд на пішохода. Внаслідок отриманих травм, несумісних з життям, потерпілий помер у лікарні.

Виїхавши на місце автопригоди, співробітники Кіцманського відділу поліції встановили, що 32-річний водій автомобіля допустив наїзд на 61-річного місцевого жителя, який переходив дорогу у невстановленому місці. Зі слів кермувальника, через погану видимість він не встиг вчасно помітити пішохода та уникнути ДТП.

Лікарі діагностували у потерпілого травми голови та алкогольну інтоксикацію. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер у реанімаційному відділенні.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews