У Чернівецькій обласній філармонії нове керівництво

21.01.2020 20:58   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Анастасію Костюк призначено в. о. генерального директора обласної філармонії. Її представили колективу голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук та голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

– Увага до сфери культури цього року буде особлива, велика і максимально сприятиме розвитку всіх культурних установ області, це є пріоритет, не менш важливий за будівництво доріг, шкіл, відкриття садочків. Нам потрібні переповнені зали, великий суспільний резонанс, у доброму сенсі цього слова ажіотаж. Культура – це дуже важливий національний продукт, і ми повинні робити його привабливим. Наше спільне завдання перетворити таку потужну інституцію як Чернівецька обласна філармонія у живий дуже конкурентоспроможний осередок, де зможуть розвиватися та досягати свого піку таланти, – зазначив Сергій Осачук.

Анастасія Костюк висловила сподівання, що разом із талановитим колективом філармонії їй вдасться прославити Буковину.
– Упевнена, ми зможемо досягнути того, щоби не просто називатися найбільшою філармонією Європи, але і найкращою, – поділилась Анастасія.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews