Поліція Буковини продовжує боротьбу з гральним бізнесом

22.01.2020 22:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Для виявлення та припинення незаконного грального бізнесу поліцейські продовжують відпрацьовувати територію Буковини.

Правоохоронці щоденно перевіряють місця, у яких може здійснюватися незаконна діяльність об’єктів грального бізнесу. За виявленими фактами порушень слідчі поліції розпочали кримінальні провадження та проводять досудові розслідування.

Нагадуємо, 20-го грудня набрало чинності розпорядження Кабінету Міністрів України №1325-р «Про протидію гральному бізнесу» щодо заборони діяльності з розповсюджування лотерей, діяльність яких не віднесена до організації та проведення лотерей, не заборонених Законом України «Про заборону грального бізнесу в Україні». 

«Загалом, від початку відпрацювання слідчими поліції розпочато п’ять кримінальних проваджень за статтею 203-2 ( Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. У правопорушників вилучено 24 одиниці комп’ютерної техніки та 6 - іншого грального обладнання. Наразі триває робота за вказаним напрямом», - розповів старший слідчий Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області Роман Шелегон.

Якщо ви володієте інформацією про функціонування гральних закладів, одразу повідомляйте на спецлінію «102» для оперативного реагування поліції на такі правопорушення.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews